Claim nu!Lekker eten EN afvallen met jouw persoonlijke dieetschema!

Afslankpillen die echt werken

afslankpillenAfslankpillen zijn bekende producten die steeds vaker gebruikt worden om gewicht te verliezen. Toch moet je goed uitkijken met het gebruik van deze pillen, omdat deze met nogal wat richtlijnen komen. Daarnaast zijn er enkele afslankpillen die alleen gebruikt mogen worden op recept, en dus ook alleen op doktersrecept verkrijgbaar zijn. Voor deze afslankpillen is dan ook toestemming nodig van de huisarts of dokter, en niet iedereen krijgt deze toestemming. Het is dus ook handig dat, wanneer je deze afslankpillen wilt gebruiken, even een gesprek aan te gaan met jouw huisarts, om zo te regelen dat je inderdaad deze pillen mag gaan gebruiken in de toekomst.

Alli

alliEr zijn in Nederland verschillende soort afslankpillen verkrijgbaar. Allereerst is er Alli. Deze afslankpil is in Nederland verkrijgbaar zonder recept, en kan gekocht worden bij de meeste drogisterijen en apotheken. Wanneer je deze pil gebruiken wilt, is het echter wel nog steeds handig om even een afspraak te maken met jouw huisarts, om te zien of deze afslankpil niet stoort met jouw huidige medicijnen, of dat er geen bijwerkingen zullen optreden. Alli zorgt ervoor dat je gedurende de dag een veel voller gevoel zult hebben in de maag, waardoor je dus veel minder hongergevoel zult krijgen. Je zult gedurende de dag dan ook veel minder gaan eten, en dit zorgt er uiteindelijk voor dat je veel sneller vet zult gaan verbranden.

Qnexa

Een andere soort afslankpil is Qnexa, deze pil moet voor een jaar lang genomen worden, en dit kan dan ook een soort van kuur genoemd worden. Gemiddeld verliezen gebruikers van Qnexa 15% van hun lichaamsgewicht in deze periode, en dat is natuurlijk een zeer mooi resultaat. Helaas heeft deze soort afslankpillen wel enkele bijwerkingen, waardoor het voor sommige mensen slecht kan zijn wanneer ze kiezen om deze afslankpillen te gaan gebruiken. Vraag dus ook eerst even advies aan bij jouw huisarts, om te zien of het wel een goed idee is dat jij deze pillen wil gaan nemen.

 

 

Undaria-P

De afslankpillen van Undaria-P zijn gemaakt van de extracten van bruin zeewier. Hiermee kun je tot 10% van je lichaamsgewicht kwijtraken in een korte periode. Per dag moeten er drie keer twee pillen genomen worden om zo de afslankpillen hun werk te laten doen. Door een aangepast voedingspatroon aan te houden is het voor de gebruiker mogelijk om veel gewicht te gaan verliezen in korte tijd, en zo dus te zorgen dat hij of zij haar streefgewicht zal gebruiken door deze afslankpillen. Het is voor de gebruiker ook belangrijk dat deze bij het gebruik van deze afslankpillen veel water drinkt, met een minimum van anderhalve liter per dag. Dit is om de werking van het bruin zeewier nog eens extra te stimuleren, en dus zo te zorgen dat het effect nog beter is.

7 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *