Claim nu!Lekker eten EN afvallen met jouw persoonlijke dieetschema!

Afslankproducten die echt werken

Wanneer je op zoek bent naar een geschikt afslankproduct dan is het vaak moeilijk om door de bomen het bos te zien. Er zijn ontzettend veel producten te koop, maar doen deze producten ook daadwerkelijk wat ze  beloven? Hieronder vind je een overzicht van bekende afslankproducten en hun werking.

Afslankpleisters

afslankpleistersWaarschijnlijk het meest aantrekkelijke voordeel van het gebruik van een pleister is dat het zo makkelijk te gebruiken is. Geen pillen die je vergeet te nemen, geen speciale diëten, geen verplichte trainingsschema’s. Uiteraard, een gezond dieet in combinatie met actief bewegen is de meest gezonde optie voor het algemene plaatje, maar als dat lastig blijkt om de hele tijd vol te houden is de pleister wellicht handig ter ondersteuning.

Een gewichtsverliezende pleister die jij op je lichaam plakt zal de actieve ingrediënten leveren via een transdermale levering, oftewel door de huid heen. De pleister zijn ingrediënten zullen opgenomen worden in de bloedsomloop, waarbij het de spijsvertering en de lever omzeilt. Je kunt de pleister simpelweg op een glad stuk huid plakken, en het ééns per drie dagen verwisselen. Dit is al het werk dat je hiervoor hoeft te doen.

Een pleister kan zelfs in mindere mate gebruikt worden, bijvoorbeeld wanneer je op reis gaat en weet dat je meer zult gaan eten, of voor de tijden waarin je geen tijd hebt om een gezonde maaltijd klaar te maken. Een pleister die jouw hongergevoel onderdrukt, zal jouw eetpatroon stabiel maken en zal jouw helpen een ideaal gewicht te houden in de toekomst  ~ geen jo-jo effect meer.

Eetlustremmende pillen

Het afremmen van de eetlust om de instroom van calorieën te stoppen is in de eerste plaats een logische manier om gewicht te verliezen en dit te behouden. We worden echter platgegooid met aanbiedingen voor eetlustremmende pillen, bijvoorbeeld op de radio, de televisie, zelfs op reclameborden terwijl je rijdt, waardoor het lastig wordt om te weten welke pillen nou echt helpen met het verliezen van gewicht, en dit ook zo te houden.

Sommige dieetpillen zullen je hart op hol doen slaan, je handen laten trillen, of een algeheel onprettig gevoel geven. Om deze problemen niet te krijgen, vermijd producten met Epherda, Ma Huang, en Ephedrine.

Hoodia

hoodiaEén specifieke kruidendieetpil heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen, en dat is de Hoodia Gordonii. Deze authentieke plant komt van de Kalahari woestijn in Zuid-Afrika. Televisieshows als “60 minutes”, The Today Show, BBC, en zelfs Ophra’s “O” tijdschrift hebben het positieve kritieken gegeven door de snelle werking op het gebied van eetlustremming. Hoewel het 1 tot 2 weken kan duren voordat de pil volledig functioneert, geven gebruikers aan dat hun eetlust met de eerste pil al wordt afgeremd.

Hoodia heeft inmiddels zoveel positieve berichten gekregen, dat er ondertussen namaakproducten van in de omloop zijn voor degene die hier niet compleet over geïnformeerd zijn, voornamelijk via het Internet. De echte Hoodia is zeldzaam aangezien het 7 jaar duurt voordat de Hoodia plant zich ontwikkeld heeft tot het punt waar de eetlustremmende kwaliteiten tevoorschijn komen. Daar bovenop, heeft de Afrikaanse regering de hoeveelheid Hoodia die geëxporteerd mag worden aan banden gelegd, waardoor slechts een aantal leveranciers het echte product hebben. Omdat Hoodia zo zeldzaam is kun je uiteraard verwachten dat het wat duurder zal uitvallen ten opzichte van andere dieet pillen.

2 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *