Claim nu!Lekker eten EN afvallen met jouw persoonlijke dieetschema!

Alles over eetlustremmers

Op deze pagina kom je veel te weten over afvallen met eetlustremmers. Het klinkt soms zo mooi: gemakkelijk afvallen zonder hongergevoel met eetlustremmers. Maar in de praktijk komt het erop neer dat er een hele industrie achter dit soort dieetproducten zit. Zij pretenderen de heilige graal te hebben ontdekt en verdienen miljarden aan consumenten. En het is nog maar de vraag of eetlustremmers werken… Al gauw kom je terecht in schimmige circuits en bij ongezonde producten. Doe vooral geen aankopen via internetwinkels waarvan het niet duidelijk is of ze veilige eetlustremmers verkopen. In dit artikel belichten we een aantal producten die hongergevoel tegengaan, zodat het duidelijker word wat er zoal te koop is.

Fatburner en eetlustremmer ineen
Een bekende eetlustremmer en fatburner ineen is de Stacker. De Stacker bestaat al jaren uit zo ongeveer dezelfde ingrediënten waaronder cafeïne. Cafeïne heeft onder meer als eigenschap dat het de honger stilt. Naast deze stof bevatten Stackers nog meer ingrediënten die de eetlust afremmen. Deze stoffen zijn onderzocht en ze remmen daadwerkelijk de eetlust. Een groot nadeel van deze eetlustremmer is dat je er wel erg actief van wordt.

Zuiveldranken die de eetlust remmen
Naast de Stacker als eetlustremmer zijn er ook zuiveldrankjes op de markt die de eetlust remmen. We noemen dit eetlustremmende zuiveldranken. We kunnen er kort en krachtig over zijn: Trap er niet in en verwacht van dit soort drankjes niets. Er zijn totaal geen bewijzen dat ze werken. Er wordt alleen wel veel geld aan verdient. Een zuiveldrank die eetlustremmend zou werken is bijvoorbeeld Optimel Control. Dit soort afslankmiddelen verdienen het (naar onze mening) om verboden te worden. Ze mogen wat ons betreft niet als afslankmiddel verkocht worden.

Voedingssupplementen die hongergevoel tegengaan
Over sommige eetlustremmende voedingssupplementen is nog niet veel bekend. Deze middelen raden we je dan ook af om te gebruiken. Een groot nadeel is ook dat dit soort voedingssupplementen nauwelijks gecontroleerd worden omdat het geen medicijnen betreft. Kijk uit voor voedingssupplementen uit Aziatische landen die (volgens de makers) de eetlust remmen. Over deze supplementen komen niet al te beste nieuwsberichten binnen.

Enkele bekende eetlustremmende medicijnen
Je weet nu dat je van eetlustremmers zoals Stacker wel het een en ander mag verwachten. Laat de zuiveldrankjes en voedingssupplementen echter staan. Van een aantal eetlustremmende medicijnen is wel bekend dat ze daadwerkelijk de eetlust remmen. Dit zijn met name de receptplichtige medicijnen. Let op: Dit soort medicijnen zijn alleen verkrijgbaar op recept en vooral geschikt voor mensen met zwaar overgewicht of obesitas. Het middel Reductil werkt goed. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het hongerstillend werkt en dat gebruikers in sommige gevallen tot 5% van hun lichaamsgewicht verliezen. Het middel Acoplia wordt alleen toegepast bij mensen die extreem overgewicht hebben.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *