Kilokiller ervaringen

KilokillerKilokiller helpt je met het verliezen van overtollig gewicht. De naam kilokiller geeft al aan dat de kilo’s letterlijk van je lijf zullen verdwijnen. Door elke dag bij elk van de drie maaltijden een dieetshake te nemen zul je af gaan vallen. Deze shakes worden gemaakt met oplostabletten, waar voor elke maaltijd een apart tablet verkrijgbaar is. De oplostabletten zijn ook naar bepaalde wensen verkrijgbaar. Zo zijn er tabletten voor vrouw boven de 45 jaar, voor een plattere buik en voor algemeen gewichtsverlies. Daarnaast kun je ook theesoorten drinken die het hongergevoel stillen.

Op zoek naar Kilokiller ervaringen? Deze vind je onderaan dit artikel.

Geen hongergevoel

De oplostabletten voor het ontbijt zijn voornamelijk voor het verbeteren van de verbranding van vet en de stofwisseling. Door elke ochtend een shake te drinken zul je hiermee dus een basis van de dag leggen. Bij de middagmaaltijd zal de shake het lichaam stimuleren om vet te verbranden, doordat er energie nodig is om het lichaam te kunnen laten functioneren. De avondshake zal voornamelijk de vetopname van het voedsel verminderen, waardoor er geen reserves aangemaakt worden. Daarnaast helpt het ook om het hongergevoel te verminderen, waardoor je minder snel naar andere voeding zult uitwijken. Hierdoor kun je goed het dieet volhouden.

Vermindert drang om te snoepen

De kilokiller helpt voornamelijk bij het minder snoepen en eten. Hierdoor zul je makkelijker afvallen. Gemiddeld zul je met kilokiller een kilo per week afvallen. Wanneer je je streefgewicht bereikt hebt is het nog steeds aan te raden om regelmatig een shake te nemen, zodat je niet ineens weer aan zult komen. De producten voor Kilokiller zijn verkrijgbaar op het internet en bij een aantal drogisten.

Online bestellen

Kilokiller is online te bestellen, je hebt hiervoor geen verwijzing van de dokter nodig.

Algemene Afslanker afslankproduct
Voordeelverpakking, binnen 24 uur thuisbezorgd.
Klik hier voor meer informatie.

 

Kilokiller ervaringen

Heb jij Kilokiller uitgeprobeerd? Heb je weer een platte buik gekregen? Laat ons dan weten wat jouw ervaringen zijn met Kilokiller door hieronder een reactie te plaatsen!

13 gedachten over “Kilokiller ervaringen”

 1. Ben nu een week bezig met Kilokiller en ik heb duidelijk het idee dat ik minder trek heb om te snoepen. Nou weet ik alleen niet of dat suggestie is of dat het door de Kilokiller komt, maar het lijnen valt nu in ieder geval wel vol te houden!

  Beantwoorden
 2. hallo

  na vanalles geprobeert te hebben heb ik iets gevonden wat echt werkt.

  door me ziekte (kan niet sporten) kon ik moeilijk afvallen, en dit spul helpt me enorm.

  ik ben nu 3 weken bezig en 5 kg kwijt.

  daarbij, lijken de symptomen van me ziekte een stuk minder geworden, waar de artsen nog voor een raadsel staan hoe ze me ziekte kunnen genezen, daar lijken deze poeiers het stofje te hebben die mij beter laten voelen.

  me spierpijnen, totaal niet meer gehad sinds dit gebruik.
  krachtsverlies, totaal niet mee rgehad sinds dit gebruik.
  me hoofdpijn en duizeligheid, totaal niet meer gehad sinds dit gebruik.

  ik wacht het nog even af of het geen toeval is, anders ga ik met het doosje naar me huisarts toen, moeten ze toch maar eens gaan uitzoeken welk stofje erin zit wat mij beter laat voelen. ik ben al 14 jaar ziek, en heb me jaren niet zo goed gevoelt.

  voor mij is dit product dus meer dan alleen een dieet product.

  Beantwoorden
 3. ik HEB DIT PRODUKT BESTELD BIJ DROGISTERIJ NL WAT EEN SLECHTE FIRMA IS DIT, MAAR JA KILLO KILLER VAL JE NOG GEEN 100GRAM VAN AF EN IK GEBRUIKTE HET OP DE JUISTE MANIER NOG GEEN 100 GRAM PER WEEK JAMMER VOOR HET GELD.

  Beantwoorden
 4. Heb eerst de kilokiller capsules gebruikt, ben er 8 kilo mee kwijtgeraakt. Nu zijn de capsules niet meer verkrijgbaar maar zijn er zakjes, en ben benieuwd of het zal werken. Heel erg jammer dat de capsules uit de handel zijn gehaald, want het had m’n acne volledig genezen……

  Beantwoorden
  • Ravena ik weet niet wat voor Capsules je gebruikt ik heb de Kilokillers vrouw 45+ … Gekocht bij de tuinen in Heerlen Misschien hebben ze daar wat je zoekt .

   Beantwoorden
 5. ik gebruik het sinds een week. Het zijn poederzakjes wat opgelost wordt in water. Afgevallen? Nee! geen gram. Jammer van mijn geld. Miskoop.

  Beantwoorden
 6. Ik heb dit product gekocht …Men moet twee s,morgens en twee voor het avond eten slikken …
  Ik weet alleen niet welke ik s,morgen s moet .. Zijn dat de licht kleurige drage of de donkere ..

  Hoop dat iemand een antwoord voor me heeft

  Beantwoorden
 7. Ik ben echt tevreden met dit product. Ik neem het nu een week in combinatie met de platte buik doosje. Ik weet niet of ik minder weegt, maar ik heb zeker aantal centimeres kwait. Mijn huid voelt ook strakker en mijn buik is echt plat, binnen 5 dagen! ik heb niet veel gesport, maar wel opgelet wat ik eet, geen brood en geen alcohol… ik merk de resultaten nu echt.

  Beantwoorden
 8. ik gebruikte altijd kilokiller vrouw 45+, maar deze hebben ze helaas uit het assortiment gehaald. deze werkte erg goed bij mij. nu eens zien of wat anders van kilokiller mij bevalt

  Beantwoorden

Plaats een reactie