Claim nu!Lekker eten EN afvallen met jouw persoonlijke dieetschema!

Acupunctuur en afvallen ervaringen

afvallen met acupunctuurAcupunctuur is een oude Chinese traditie waarbij tientallen tot honderden naalden in het lichaam gestoken worden, waardoor er blokkades in het lichaam opgeheven worden. Hierdoor zullen emotionele eters minder negatieve emotie voelen. Door minder negatieve emoties zal er minder snel uitgeweken worden naar eten, waardoor je uiteindelijk kunt afvallen met acupunctuur. Ben je op zoek naar acupunctuur en afvallen ervaringen? Deze vind je onderaan dit artikel.

Doet het pijn?

Het afvallen met acupunctuur is één van de beste gevolgen van deze Chinese behandelmethode. Deze behandeling is geheel pijnloos en werkt zeer ontspannend, waardoor het zeer voordelig is voor je lichaam. De behandeling helpt het hongergevoel te stillen, waardoor je minder zult gaan eten. Het grootste effect dat acupunctuur tot gevolg heeft is dat je steviger in je schoenen zult gaan staan, waardoor je zekerder over jezelf wordt en meer motivatie krijgt om te bewegen en diëten, waardoor je sneller gewicht zult verliezen. Je kunt dus afvallen met acupunctuur.

Intakegesprek

Wanneer je voor een behandeling gaat wordt er van te voren een gesprek met je afgenomen. Hierin wordt gevraagd waardoor je last hebt van overgewicht en op welke plekken het je het meest dwarszit. Deze informatie is belangrijk, omdat er zo op bepaalde plekken naalden geplaatst worden en deze plekken ook meer aandacht krijgen. De oorzaak van overgewicht is belangrijk om bepaalde acupunctuurpunten aan te stippen om deze oorzaak tegen te gaan.

Hoe werkt het?

Afvallen met acupunctuur werkt doordat er veel aandacht aan het lichaam besteed wordt. Door het lichaam volledig in balans te brengen zul je je fitter voelen, waardoor je meer gemotiveerd bent om te gaan sporten. Daarnaast helpt het ook zeer goed om dat laatste zetje te krijgen om het dieet toch vol te houden. Afvallen met acupunctuur komt toch voor het grootste gedeelte voort uit de moeite die je er zelf insteekt. Wanneer je je lichaam in balans hebt gebracht met deze behandeling kun je namelijk een mooie start maken van het verliezen van gewicht.

Acupunctuur en afvallen ervaringen

Heb jij acupunctuur geprobeerd om af te vallen en wil je je ervaringen delen? Plaats dan een reactie!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *