Claim nu!Lekker eten EN afvallen met jouw persoonlijke dieetschema!

Afvallen met spuit

Afvallen kan op veel verschillende manieren. Een methode die echter nog redelijk onbekend is, dat is ‘afvallen met spuit’.

Men gebruikt daarvoor een hormoon die voorkomt in de darmen. Het wordt in medicijnvorm ook toegepast bij de behandeling van mensen met diabetes (suikerziekte). Meer over deze bijzondere methode lees je hieronder!

Een veelbelovende afvalmethode voor diabetespatiënten

Liraglutide is een hormoon dat in de darmen voorkomt. In injectievorm toegediend heeft liraglutide een hongerstillend en gewichtsverlagend effect.

Het middel kent bijwerkingen als misselijkheid en braken, maar deze zijn meestal van tijdelijke aard. Het medicijn wordt ingezet bij de behandeling van diabetes type 2, maar kan ook gegeven worden bij extreem overgewicht, ofwel obesitas.

In combinatie met energiebeperkte voeding blijkt de spuit een probaat middel te zijn bij afvallen.

Liraglutide in de vorm van injecties

Diabetespatiënten hebben teveel glucose in het bloed, wat o.a. schadelijk uitwerkt op de ogen en de verschillende organen.

Ons lichaam maakt o.m. glucose aan uit koolhydraten in bewerkte producten zoals brood en pasta’s maar ook uit aardappelen. Die glucose dient als brandstof voor het lichaam en wordt tevens als voorraad opgeslagen in de lever en de spieren.

Bij de aanmaak van glucose produceert de alvleesklier insuline. Bij patiënten met diabetes is de insulineaanmaak (ernstig) verstoord. Daardoor stijgt de hoeveelheid glucose in het bloed drastisch.

Alleen toegepast bij ernstig overgewicht

Het glucoseverlagende medicijn ‘liraglutide’ wordt pas ingezet wanneer er ernstig overgewicht optreedt… Wil jij graag afvallen met spuit? Dan moet een arts eerst constateren dat er inderdaad sprake is van ernstig overgewicht.

Vet verwijderen d.m.v. lipo-dissolve spuit

‘Lipo-dissolve’ is een natuurlijke manier van afvallen d.m.v. injecties direct op de te behandelen plaats. Let wel op: Lipo-dissolve is alleen een methode om plaatselijke vetophopingen te behandelen.

Deze speciale ‘vet behandeling’ wordt bijvoorbeeld toegepast bij mensen die een onderkin of z.g. hamsterwangen hebben, of bij vetophopingen rondom de heupen of bij een buikje.

Let op: lip-dissolve helpt niet tegen overgewicht!

Dus lipo-dissolve helpt zeer zeker niet tegen overgewicht en bestrijdt ook niet de oorzaak. De injectie bevat overigens het middeltje fosfatidylcholine. Dit is de injecteerbare vorm van lecithine, een voedingssupplement.

Tijdens de behandeling krijgt de patiënt een verdovende crème opgesmeerd. Je hoeft dus niet bang te zijn voor pijn. De behandeling verloopt vrijwel geheel pijnloos.

Na behandeling kunnen er op de huid wel rode plekken verschijnen. Ook de huid kan plaatselijk branderig aanvoelen. In sommige gevallen treden er bloeduitstortingen op. Vervelende bijwerkingen maar niet schadelijk.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *