Claim nu!Lekker eten EN afvallen met jouw persoonlijke dieetschema!

Is het waar dat je met groene smoothies afvalt

Over groene smoothies is en wordt veel geschreven. Dankzij deze smoothies is het veel gemakkelijker om aan je dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten te komen. Je krijgt er ook een verzadigd gevoel door. Groene smoothies zullen we dan ook iedereen aanraden! Maar is het waar dat je met behulp van groene smoothies kunt afvallen? Daarover geven we jou op deze pagina wat meer duidelijkheid.

Groene smoothies: boordevol gezonde voeding
Veel mensen vragen zich af wat er met het lichaam gebeurt wanneer ze veel groene smoothies gaan drinken. Je lichaam krijgt veel meer gezonde voedingsstoffen binnen die bovendien niet dikmakend zijn. Het lichaam reageert op de toename van voeding door energie (vet) te gaan verbranden. Groene smoothies helpen dus wel degelijk bij het afvallen. Als je gaat lijnen is het drinken van smoothies verstandig. Na het drinken van een goedgevulde groene shake verdwijnt het hongergevoel. In groene (blad)groenten zitten daarnaast vitaminen, mineralen en ook veel vezels die jouw lichaam nodig heeft om gezond te blijven.

Afvallen met groene smoothies
Steeds meer dieetgoeroes zweren bij groene smoothies als extra middel tegen overgewicht. Waarom? Niet alleen omdat je daarmee zelf de controle hebt over wat je eraan toevoegt, ook geven groene smoothies jou een langere tijd een vol gevoel. Groenten bevatten daarbij ook nog eens weinig calorie├źn. Een smoothie met groenten en fruit kan je zo lekker maken als je zelf wilt! Gebruik ze als tussendoortje, in plaats van brood, koek, chips of snoep, of juist als aanvulling op je ontbijt of middageten.

Veel vocht
Naast dat groene smoothies je stofwisseling activeren en je dus sneller vet zal verbranden, bevatten ze ook nog eens veel vocht. En laat je nou net extra vocht nodig hebben als je probeert af te vallen! Bij de verbranding van vet komen allerlei chemische stoffen vrij waaronder hormonen. Je lichaam moet deze kunnen afscheiden en daarvoor is extra vocht nodig.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *