Claim nu!Lekker eten EN afvallen met jouw persoonlijke dieetschema!

Weight Watchers cursus

Weight WatchersEen Weight Watchers cursus is gericht op mensen waarbij het verliezen van gewicht op lange termijn het doel is. Wanneer je dus niet snel wilt afvallen, maar geleidelijk kilo’s kwijt wilt raken, is dit dieet voor jou zeer geschikt. Het Weight Watchers-dieet is daarnaast ook gericht op het diëten met anderen, waardoor je elkaar aan kunt moedigen om door te gaan met het dieet.

Individueel of samen

Het dieet kan in een cursus met meerdere personen gedaan worden of individueel. Uit onderzoek is gebleken dat de deelnemers van de Weight Watchers-cursussen tot drie keer zoveel afvallen als de individuele Weight Watchers-deelnemers. Door de steun van anderen zul je namelijk meer doorzettingsvermogen krijgen. Wanneer je het individueel wilt volgen kun je dit het beste online doen.

Puntenlijst

Het Weight Watchers-dieet werkt met zogenaamde punten. Door het omrekenen van calorieën, koolhydraten, vet en eiwitten naar punten zul je makkelijker bij kunnen houden wat je per dag binnenkrijgt en zul je je limieten leren kennen. Hierbij zijn suikerrijke producten, zoals koeken, snoep en andere tussendoortjes natuurlijk een groot aantal punten. Een bakje magere yoghurt met muesli, een sandwich met ham en een gezonde avondmaaltijd zijn daarentegen juist weer een laag aantal punten. Door het combineren van punten zul je elke dag je limiet bereiken, terwijl je toch lekker en gezond zult gaan eten.

Rustig tempo

Het Weight Watchers-dieet is ontworpen om in een rustig tempo de kilo’s te verliezen. Daarom verliezen de meesten gemiddeld een kilo per week. Door het combineren van het Weight Watchers-dieet en veel beweging zal er natuurlijk meer vet verbrand worden, waardoor je sneller kilo’s zult verliezen.

Ervaringen met een Weight Watchers cursus?

Heb jij een Weight Watchers cursus gevolgd en wil je je ervaringen delen? Laat het dan hieronder weten!

2 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *