Claim nu!Lekker eten EN afvallen met jouw persoonlijke dieetschema!

Crashdieet ervaringen

weegschaalDe term “crashdieet” is geen naam voor een specifiek dieet, maar meer een algemene term die gebruikt wordt voor methoden die inhouden dat je zo veel mogelijk gewicht probeert te verliezen in korte tijd. Vaak heeft dit geweldige resultaten tot gevolg. Echter mogen deze diëten niet te lang volgehouden worden, doordat zij slecht zijn voor de gezondheid op lange termijn. Een crashdieet bestaat vaak uit één soort voeding, waarbij je kleine hoeveelheden neemt. Een crashdieet werkt alleen wanneer je je er volkomen aan houdt. Wanneer je dit niet doet zal andere voeding het dieet verstoren, waardoor het proces vertraagd wordt. Ben je op zoek naar crashdieet ervaringen? Deze vind je onderaan de pagina.

Populair

Crashdiëten zijn zeer populair, doordat ze geweldige (korte termijn)resultaten tot gevolg hebben. Bij een crashdieet zul je drie maaltijden per dag nemen. Daarbij worden geen tussendoortjes gegeten. Voor het ontbijt neem je een stuk fruit (het beste is een citrusvrucht), een toast of beschuit en een kop koffie of thee. Voor de lunch neem je een beker yoghurt of kwark, twee stukken groenten en nogmaals een toast of een beschuit. Voor de avondmaaltijd neem je een stuk fruit (voor de avondmaaltijd is een appel aan te raden), twee stuks groenten, een mager stuk vlees (maximaal 300 gram) en een toast of beschuit. Bij de avondmaaltijd kun je eventueel nog een beker yoghurt of kwark toevoegen.

Slecht voor de gezondheid

Een crashdieet zorgt voor veel gewichtsverlies, maar bestaat niet uit veel vitaminen of mineralen. Hierdoor is het op lange termijn niet een goed en gezond dieet. Het wordt door voedingsdeskundigen ook afgeraden om op deze manier gewicht te verliezen. Voor een stabiel en blijven gewichtsverlies kun je beter kiezen voor een dieet waarbij je minder snel gewicht verliest en wel de nodige voedingsstoffen binnenkrijgt.

Crashdieet ervaringen

Heb jij een crashdieet gevolgd? Laat dan hieronder weten wat je ervaringen zijn

2 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *