Claim nu!Lekker eten EN afvallen met jouw persoonlijke dieetschema!

Sonja Bakker ervaringen

Sonja BakkerHet Sonja Bakker-dieet is al jaren een populair dieet in Nederland. Het dieet is bedacht door Sonja Bakker, een gewichtsconsulente. Door het onderzoeken van haar voeding kreeg ze steeds meer door hoe je, terwijl je lekker, makkelijk en gezond eet, toch af kunt vallen.

Het Sonja Bakker-dieet is eigenlijk een levenswijze. Het uiteindelijke doel is namelijk om, nadat je het volledige dieet hebt doorstaan, ook na het dieet door te gaan met een gezonde levensstijl. De ervaringen die je opbouwt tijdens het Sonja Bakker-dieet kun je gebruiken om na het dieet door te gaan met afvallen en op gewicht te blijven. Het Sonja Bakker-dieet wordt beschreven in haar twee boeken, ‘Bereik je ideale gewicht’. Dit bestaat uit twee delen.

Hoe het werkt

Het Sonja Bakker-dieet draait om het variëren, verdelen en leren beperken van de voeding. Het is daarom meer een voedingspatroon. Door regelmatig te variëren met voeding zul je daarnaast ook meer smaken leren kennen en zul je ook elke dag iets lekkers op tafel kunnen zetten, terwijl je toch elke dag iets anders eet. In haar boeken wordt uitgebreid uitgelegd wat er gegeten kan worden op een dag, waardoor je makkelijk het dieet kunt volgen.

Lang vol te houden

Door het combineren van groenten, vlees en dranken zal er een gezond voedingspatroon ontstaan. Hierdoor zul je gemiddeld een kilo per week afvallen. Het Sonja Bakker-dieet is daarom ook een lange termijn dieet. Nadat het dieet voorbij is wordt het aangeraden om regelmatig het boek in te kijken voor recepten, zodat je niet langzaam in het oude patroon terugvalt.

Sonja Bakker ervaringen

Heb jij het Sonja Bakker dieet geprobeerd? Wat waren je ervaringen? Laat het hieronder weten!

2 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *