Claim nu!Lekker eten EN afvallen met jouw persoonlijke dieetschema!

Afvallen is mogelijk!

succesAfvallen kan best een moeilijk proces voor je zijn, vooral als je van jezelf vindt dat je aardig te zwaar bent of een poging in het verleden niet gelukt is. Het feit dat je nog nooit een dieet hebt geprobeerd kan ook een grote drempel zijn. De realiteit bij afvallen is dat veel mensen te weinig inspiratie hebben om te beginnen en daarom overgewicht houden en ongelukkig blijven. Als je het hebt gedurfd om de geestelijke stap te nemen zal je stoppen met wachten en direct beginnen.

Realiseer je dat het mogelijk is

Vooral als je al een aantal jaren te zwaar bent kan je het gevoel hebben dat het niet mogelijk is om al je overgewicht kwijt te raken. Je ziet advertenties op televisie waarin mensen met overgewicht een onvoorstelbaar succes hebben bereikt maar ze willen je natuurlijk allemaal wel wat verkopen. Hoe zit het met de realiteit?

De simpele waarheid is dat veel mensen met behulp van die dëten waarschijnlijk wel degelijk significant veel gewicht verliezen. Wat die mensen hebben geleerd is dat ze realistisch moeten zijn en dat vol moeten houden. De mensen die je ziet in de reclame zijn natuurlijk de mensen met het meeste succes, je wilt natuurlijk als bedrijf ook je beste resultaten laten zien.

Geduld

Je wilt zonder twijfel natuurlijk zo veel mogelijk gewicht kwijtraken in 1 keer en het is goed dat je gemotiveerd bent, het is echter van belang dat je niet al te hoge verwachtingen hebt van het dieet dat je hebt gekozen. Nog belangrijker is dat je niet te veel van jezelf verwacht. De meeste mensen die succes hebben met afvallen verliezen ongeveer een halve kilo tot een kilo per week. Dat lijkt misschien ontzettend langzaam te gaan maar het is de beste manier om ook op de lange termijn af te vallen. Een dieet dat ervoor zorgt dat je veel afvalt op de korte termijn werkt vaak niet op de lange termijn en is lang niet altijd even gezond! Het is ook bekend dat je op die manier ook binnen korte tijd je gewicht weer terug hebt wanneer je stopt met het dieet.

Blijf positief

Dit klinkt misschien een beetje als een tip uit een tekstboekje maar het grootste deel van de mensen die problemen hebben met afvallen associëren eten en te zwaar zijn met een schuldgevoel. Het kan heel goed zijn dat je je ongelukkig voelt omdat je te zwaar bent en daarom juist gaat eten. Zelfs is het mogelijk dat je het gevoel hebt dat je het niet verdient om slank te zijn. Dit zijn hele normale gedachten voorbij kunnen komen wanneer je last hebt van overgewicht. Het is alleen oppassen niet in die negatieve cirkel terecht te komen.

Wel of niet afvallen is niet alleen zelf in de hand hebben hoe je lichaam eruitziet. Het is geen kwestie van wie wat verdient, het is een simpel gevolg van je levenspatroon. Als jij het kan opbrengen om je geduldig aan een dieet te houden, dan heeft dat toch gevolg dat je af zult vallen. En dat heb je dan dik verdiend!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *