Claim nu!Lekker eten EN afvallen met jouw persoonlijke dieetschema!

Afvallen zonder speciaal dieet te volgen

Ben je te dik of ben je gewoon iets te zwaar? Dan volg je misschien een dieet of ben je van plan om er eentje te volgen. Maar het is de vraag of een dieet volgen jou helpt af te vallen. Afvallen zonder daarvoor speciaal een dieet te volgen is helemaal van deze tijd. Moet je dan alle dieetboeken en methodes om af te vallen opzij schuiven? Nee. Dat hoeft niet. Maar ‘het beste dieet’ bestaat niet! Wel kan een dieetvorm of een methode om af te vallen je net dat zetje geven die je nodig hebt om succesvol kilo’s kwijt te raken.

De beste methode om af te vallen is zonder dieet

Afvallen zondereen speciaal dieet te volgen blijkt uiteindelijk toch de beste manier te zijn om blijvend en dus succesvol kilo’s kwijt te raken. Wonderdiëten bestaan niet in onze optiek! Anders zouden er namelijk niet zoveel verschillende diëten bestaan, laat staan zoveel zelfhulpboeken en methodes! Daarnaast is een dieet volgen vaak lastig vol te houden. Ken jij iemand in jouw omgeving die een afvalprogramma heeft weten vol te houden? Wij kennen er maar weinig. Vrijwel alle mensen die diëten volgen die stoppen daar na verloop van tijd mee… Helaas krijgen deze mensen vaak een terugval en eindigen ze zelfs zwaarder dan toen ze begonnen. Hoe word je wél succesvol en blijvend lichter?

Waarschijnlijk wil jij het volgende erg graag

  • Nooit meer last krijgen van het alom bekende ‘jojo effect’
  • Geen vreetbuien meer
  • Nooit meer veel geld aan dure afvalprogramma’s, boeken en diëten uitgeven
  • Kilo’s blijvend kwijtraken zonder voortdurend dingen te moeten laten

Dit is allemaal mogelijk! Maar dan moet je wel weten hoe jouw stofwisseling werkt.

Eet wanneer je trek krijgt

Mensen die willen afvallen die doen één ding fout: Ze gaan minder eten en soms zelfs veel te weinig eten. Ga je van de een op andere dag op rantsoen en besluit je veel minder te eten? Dan geeft het lichaam een seintje aan de hersenen om de stofwisseling op een lager pitje te zetten, want het lichaam denkt dat er gewoon veel te weinig voeding aanwezig is. Als de stofwisseling langzamer gaat werken ontstaat er een energieoverschot. Deze energie wordt omgezet in lichaamsvet. Eet dus nooit opeens minder (tenzij je natuurlijk een extreem grote eter bent/was) maar wél gezonder! Daarover straks meer informatie.

Neem voedingsproducten die vet verbranden!

Eet voedingsproducten die er bekend om staan dat ze vet verbranden! Voedingsstoffen die door het lichaam moeilijk in vetten kunnen worden omgezet en juist vet verbranden zijn: eiwitten, vitaminen, mineralen, sporenelementen en…. gezonde vetten zoals olijfolie en kokosnootolie! Eet daarom veel groenten, kruiden, vis, noten, gevogelte, zaden, knollen, goede oliën, eieren, fruit (1 tot 2 stuks per dag) en eet minder koolhydraatrijk en ban voedingsproducten zoals brood, aardappelen, pasta’s, et cetera.

Afvallen zonder dieet door gezond te eten

Het geheim van succesvol afvallen is kiezen voor gezond voedsel! Nuttig geen bewerkte voedingsproducten meer maar eet zoals de natuur het te bieden heeft… Daarmee versterk je het immuunsysteem, ontlast je de stofwisseling en reinig je het lichaam. Daardoor val je veel sneller en makkelijker af.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *