Claim nu!Lekker eten EN afvallen met jouw persoonlijke dieetschema!

Val zonder hongergevoel af

Zonder enig hongergevoel afvallen, kan dat? Voor mensen die last hebben van overgewicht is er hoop. Want het is wel degelijk mogelijk om af te vallen zonder honger. Een constante trek hebben in eten is voor de meeste mensen die proberen af te vallen een reden om een poging tot afslanken te staken. Nieuwsgierig geworden? Lees hieronder verder!

Maandelijks een kilootje lichter

Als je wilt lijnen is het enorm belangrijk om realistische doelen te stellen. Sommige mensen zijn er helemaal klaar mee dat ze veel te zwaar zijn. Zij gooien het roer radicaal om. Dom, wat ons betreft. Vaak lukt het de eerste maanden nog wel om veel kilo’s lichter te worden maar daarna is de motivatie weg. Zet daarom ook uit je hoofd dat je bijvoorbeeld 5 kilo per maand wilt afvallen. Met sommige crash- of caloriearme diëten is dat zeker haalbaar maar de kans dat je terugvalt in je oude patroon is met dit soort diëten veel groter! Hongergevoel of een constant aanwezige trek in eten zijn bij dit soort diëten normaal. Daar moet je constant mee dealen. Gekmakend! Geloof ons, na verloop van tijd is je motivatie ver te zoeken. Zonder hongergevoel afvallen is dé sleutel tot succes! En dat doe je door een rustig tempo aan te houden. Plus minus 1 kilo afvallen per maand is een prima streven.

Neem je tijd om af te vallen

Heb je onlangs geprobeerd om af te vallen? En is die poging faliekant mislukt omdat je constant trek in eten bleef houden? Er is nog niets aan de hand! Stel gewoon je doelen bij en val af in een veel rustiger tempo. Neem dus je tijd om af te vallen. Reken maar dat de kans op succes dan veel groter wordt! Je kan min of meer normale porties blijven eten waardoor je een hongergevoel voorkomt. Zo blijft je motivatie om af te vallen onverminderd groot! Je mag ons gerust geloven dat wanneer je in een rustiger tempo gaat lijnen, en je na het eten van een maaltijd altijd een verzadigd gevoel hebt, je niet meer gefrustreerd raakt. Je kan weer genieten van het eten en tegelijk zie je resultaat. Hieronder lees je hoe je zonder hongergevoel kan afvallen. 1 kilo afvallen per maand lijkt weinig, maar het is wel eventjes 6 kilo per halfjaar en 12 kilo per jaar! Weeg je 100 kilo en is 80 kilo in jouw geval een gezond gewicht, dan heb je minder dan 2 jaar nodig om dat ideale gewicht te bereiken.

1 kilo afvallen per maand, hoe bereik je dat?

Gemakkelijk afvallen zonder dat je last krijgt van honger of een constante trek in eten, dat is voor iedereen mogelijk. Wel zal je een aantal voedingsgewoonten moeten inleveren. Ongezonde producten laat je lekker in de schappen van de supermarkt liggen. Je eet gezonde, pure producten. Pas de onderstaande adviezen toe en je zal 100% gegarandeerd afvallen!

  • Doe alle ongezonde producten in de ban (snoep, koek, frisdrank)
  • Haal gezonde tussendoortjes in huis (snoeptomaatjes, kwark, et cetera)
  • Eet minimaal 300 gram groente per dag!
  • Eet maximaal 1 stuk fruit per dag
  • Voeg noten (walnoten, cashewnoten, amandelen) en zaden (chiazaad, hennepzaad, zonnebloempitten, et cetera) toe aan je middag- of avondmaal
  • Eet meer eiwitrijk voedsel (vis, eieren, noten, kwark)
  • Stop met het consumeren van ongezonde transvetten die in bv. chips, koekjes en soortgelijke producten zitten
  • Laat bewerkte en kant-en-klare voedingsproducten staan. Hier worden meestal veel suikers aan toegevoegd
  • Drink veel water
  • Beweeg veel, heel veel!

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *