Claim nu!Lekker eten EN afvallen met jouw persoonlijke dieetschema!

Groene thee

groene theeGroene thee is een zeer gezonde warme drank. Het bevat geen calorieën, wanneer je geen suiker of zoetstof toevoegt, en bevordert de stofwisseling van je lichaam. Hierdoor kun je afvallen met groene thee.

Hoe het werkt

Afvallen met groene thee werkt zeer eenvoudig: Drink 3 tot 4 koppen per dag en je zult, doordat de stofwisseling bevorderd wordt, een aantal kilo per maand kunnen afvallen.  De stoffen in groene thee zorgen dat de stofwisseling van je lichaam bevorderd wordt. Hierdoor zal je lichaam meer calorieën verbranden, waardoor je meer gewicht zult verliezen. Daarnaast is groene thee prima te gebruiken als vervanging voor andere dranken, zoals frisdrank en sappen. Hierdoor krijg je minder calorieën binnen dan normaal. Afvallen met groene thee hangt daarom niet alleen van de verbetering van de stofwisseling af.

Positieve bijwerkingen

De anti-oxidanten in groene thee zijn daarnaast ook zeer gezond en zorgen voor een lagere kans op het krijgen van kanker, Alzheimer, Parkinson en hart- en vaatziekten. Daarnaast zullen de anti-oxidanten er ook voor zorgen dat het verouderingsproces van je lichaam vertraagd wordt, waardoor je er jonger uit blijft zien.

Voordelen

Groene thee is goedkoop en vrijwel overal te verkrijgen. Wanneer je gewend bent aan andere thee dan kan het zijn dat je in het begin eerst even wat moet wennen aan de smaak. Gelukkig is groene thee in allerlei smaakvarianten te koop. Bij de Aldi heb je een variant met vanillesmaak. Verder zijn er allerlei andere combinaties te krijgen. Denk onder andere aan citroen, cranberry en sinaasappel.

Ervaringen met afvallen met groene thee?

Heb jij geprobeerd overgewicht kwijt te raken met behulp van groene thee? Laat hieronder weten wat je ervaringen zijn.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *