Claim nu!Lekker eten EN afvallen met jouw persoonlijke dieetschema!

HCG kuur ervaringen

hcgDe HCG kuur is een dosis HCG die ingenomen moet worden onder de tong. Door daarnaast een dieet te volgen, een dieet met maximaal 500 calorieën per dag, zouden de kilo’s er werkelijk vanaf vliegen. Er zouden ook al vele goede resultaten geboekt zijn door een aantal mensen. Toch is dit dieet nogal omstreden.

HCG is namelijk een stof die aangemaakt wordt door zwangere vrouwen in de eerste weken van de zwangerschap en wordt uitgescheiden in de urine. De organisatie Moeders voor Moeders verzamelt deze urine zodat de stof HCG eruit geìsoleerd kan worden, met als doel andere vrouwen met een kinderwens te helpen. Dit heeft dus niets met afslanken te maken.

Ben je op zoek naar HCG kuur ervaringen? Deze vind je onderaan dit artikel.

Energie uit lichaamsvet

De HCG kuur zou helpen bij het laten verdwijnen van vet op bepaalde plekken. Door het omzetten van vet op deze plekken zal het lichaam dagelijks genoeg energie hebben om normaal te kunnen functioneren. Daarnaast zal er ook geen hongergevoel meer ontstaan. Elke dag zijn er maar 500 calorieën extra nodig om genoeg energie van voeding binnen te krijgen. De HCG kuur houdt een dagelijkse inname van HCG in. Deze inname zul je bij normale maaltijden doen. Door drie maaltijden te eten per dag, waarbij je zeer kleine hoeveelheden eet, zul je daardoor afvallen. Doordat je maar kleine hoeveelheden eet zal je lichaam hier wel aan moeten wennen. Om het proces te versnellen kun je voordat je met het dieet begint al kleinere porties gaan eten, zodat het lichaam hieraan gewend zal zijn wanneer je begint.

HCG kuur ervaringen

Voorstanders van de HCG kuur beweren dat bij de meeste deelnemers gemiddeld 10% van hun lichaamsgewicht kwijtraken in slechts 23 dagen. Hierdoor zou het een zeer goede methode zijn om op korte termijn gewicht te verliezen. Wij zijn erg benieuwd naar ervaringen van mensen die een HCG kuur gevolgd hebben.

Een reactie

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *