Claim nu!Lekker eten EN afvallen met jouw persoonlijke dieetschema!

Afvallen door middel van hypnose

hypnoseDoor het lichaam volledig onder controle te hebben en het in balans te brengen zul je makkelijker gewicht kunnen verliezen, hierdoor is afvallen door middel van hypnose mogelijk. Door de controle over je lichaam terug te krijgen zul je een betere gezondheid krijgen en je veel fitter voelen. Zo zullen de risico’s van hart- en vaatziekten en diabetes verkleind worden en zul je gezonder zijn op latere leeftijd. Op zoek naar ervaringen met afslanken door middel van hypnose? Deze vind je onderaan de pagina.

Hoe het werkt

Afvallen door middel van hypnose werkt als volgt: door regelmatig sessies te hebben waarin je je lichaam leert te controleren en beheersen zul je leren hoe je lichaam in elkaar zit en kun je jezelf zo motiveren om te gaan sporten en te diëten. Daarnaast helpt deze motivatie ook bij het volhouden van het sporten en diëten, waardoor gewichtsverlies een positief gevolg is. Daarnaast zul je je hierdoor veel beter kunnen opstellen tegen verleidingen. Door jezelf te leren dat deze verleidingen niet goed voor je zijn zul je deze niet meer eten en zul je alleen nog gezonde voeding eten. Hierdoor zal het lichaam vetreserves van het lichaam gebruiken voor energie, waardoor je overtollige vet verbrand wordt.

Niet alleen hypnose

Echter zul je niet zomaar afvallen door middel van hypnose, het moet een gedeelte zijn van een groter geheel. De hypnose zal niet tot gewichtsverlies leiden wanneer je dit elke dag doet. Wanneer je naast de hypnose nog een dieet volgt zal het veel gewichtsverlies tot gevolg hebben. Daarnaast is een intensief trainingsprogramma ook aan te raden, zodat er meer gewichtsverlies optreedt.

Waar volgen?

De hypnose kan het beste gedaan worden door een psychotherapeut. Deze kan helpen bij het vaststellen van de beste behandeling voor jou, waardoor je het beste effect van hypnose zult ervaren. Door regelmatige sessies zal de therapeut je helpen om het diëten vol te kunnen houden, waardoor je uiteindelijk het streefgewicht zult behalen. Je zult dus afvallen door middel van hypnose.

Ervaringen met afvallen door middel van hypnose

Heb jij hypnose geprobeerd om af te vallen en wil je graag je ervaringen delen? Plaats dan een reactie!

20 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *