Afvallen door middel van hypnose

hypnoseDoor het lichaam volledig onder controle te hebben en het in balans te brengen zul je makkelijker gewicht kunnen verliezen, hierdoor is afvallen door middel van hypnose mogelijk. Door de controle over je lichaam terug te krijgen zul je een betere gezondheid krijgen en je veel fitter voelen. Zo zullen de risico’s van hart- en vaatziekten en diabetes verkleind worden en zul je gezonder zijn op latere leeftijd. Op zoek naar ervaringen met afslanken door middel van hypnose? Deze vind je onderaan de pagina.

Hoe het werkt

Afvallen door middel van hypnose werkt als volgt: door regelmatig sessies te hebben waarin je je lichaam leert te controleren en beheersen zul je leren hoe je lichaam in elkaar zit en kun je jezelf zo motiveren om te gaan sporten en te diëten. Daarnaast helpt deze motivatie ook bij het volhouden van het sporten en diëten, waardoor gewichtsverlies een positief gevolg is. Daarnaast zul je je hierdoor veel beter kunnen opstellen tegen verleidingen. Door jezelf te leren dat deze verleidingen niet goed voor je zijn zul je deze niet meer eten en zul je alleen nog gezonde voeding eten. Hierdoor zal het lichaam vetreserves van het lichaam gebruiken voor energie, waardoor je overtollige vet verbrand wordt.

Niet alleen hypnose

Echter zul je niet zomaar afvallen door middel van hypnose, het moet een gedeelte zijn van een groter geheel. De hypnose zal niet tot gewichtsverlies leiden wanneer je dit elke dag doet. Wanneer je naast de hypnose nog een dieet volgt zal het veel gewichtsverlies tot gevolg hebben. Daarnaast is een intensief trainingsprogramma ook aan te raden, zodat er meer gewichtsverlies optreedt.

Waar volgen?

De hypnose kan het beste gedaan worden door een psychotherapeut. Deze kan helpen bij het vaststellen van de beste behandeling voor jou, waardoor je het beste effect van hypnose zult ervaren. Door regelmatige sessies zal de therapeut je helpen om het diëten vol te kunnen houden, waardoor je uiteindelijk het streefgewicht zult behalen. Je zult dus afvallen door middel van hypnose.

Ervaringen met afvallen door middel van hypnose

Heb jij hypnose geprobeerd om af te vallen en wil je graag je ervaringen delen? Plaats dan een reactie!

21 gedachten over “Afvallen door middel van hypnose”

 1. Ik heb afgelopen week mijn intake gesprek gehad bij een hypnotherapeut (hypnoworks in amsterdam) na het lezen van een stuk over hypnose en afvallen in de grazia. het klinkt veelbelovend en ook dat artikel is fantastisch dus ik heb best hoge verwachtingen en zal hier laten weten hoe het gaat!

  Beantwoorden
 2. Hoi Sara, ik zit er al een tijdje over te denken om ook te gaan afvallen met behulp van hypnose. Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen en zal deze website in de gaten houden. Veel succes! Groetjes Melanie

  Beantwoorden
 3. Ik heb op 1 juli een hypnosesessie ondergaan, de Hypnoslim methode.
  Ik was erg sceptisch, maar moest toch een manier vinden om mijn emotie eetbuien onder controle te krijgen. Ik werd echt een beetje wanhopig.
  Maar het resultaat is werkeijl ongelooflijk. Ik heb nu rust in mijn hoofd en ben niet constant aan het vechten tegen de drang om te gaan snaaien. Het is echt ongelooflijk. Wat mij nooit lukte, lukt nu wel. Echt een aanrader.

  Beantwoorden
  • Hey liesbeth

   we zijn nu 3 jaar later… wat zijn uw ervaringen nu??
   heb je u gewicht op pijl kunnen houden.

   groeten
   delphine

   Beantwoorden
  • Hallo Liesbeth.
   Ik denk er ook over na om een hypnose met Hypnoslim te boeken. Mag ik vragen waar en bij wie jij dit gevolgd hebt? Ik heb nl.net een (traditionele) hypnose achter de rug maar die heeft niets geholpen en kostte me toch ook €125,00. Ik zou nu dus graag bij een hypnotiseur terecht komen die me echt kan helpen. Ik dieet al jaaaaaaaren mey een dietiste maar er gaat niets meer af en mijn moed is ondertussen beneden alle peil… Alvast bedankt en nog veel succes!

   Beantwoorden
 4. Ik heb volgende week een afspraak voor hypnoslim. Ik ben zo benieuwd. Ik heb volgens mij alle diëten gevolgd die er zinn. Mijn hele kast staat vol met dieet boeken. Maar iets in mij houdt me onrustig en geeft steeds weer toe aan die snaaibuien. Ik ben echt ten einde raad. Ik hoop zo dat het lukt volgende week. Ik vind het leuk om reacties van andere ervaringsdeskundigen te lezen.

  Beantwoorden
 5. Na het lezen van een artikel in Beaumonde in Shape, najaar 2013, heb ik contact gezocht met Praktijk Parola. Na een intake gesprek met de hypnotherapeute heb ik de eerste sessie in de praktijk gevolgd. De rest van de sessies heb ik via Skype gevolgd. Dit ging zo goed dat we afgesproken hebben sessie 2 en 3 via Skype te gaan doen aangezien ik bijna 150 km verder op woon. Tijdens deze 3 sessies ben ik 5 kilo afgevallen. Nu 2 maande na de laatste sessie ben ik totaal bijna 11 kilo kwijt en van mijn cola en suiker verslaving af. Afvallen onder hypnose helpt dus echt

  Beantwoorden
  • hoi Roos,
   Wat goed dat je al 11 kilo kwijt bent!!
   maar heb jij dan een dieet meegekregen of wat doe je extra om af te vallen? Alleen de cola en suiker laten staan?
   Ik lees alleen maar goede verhalen over hypnose om af te vallen, maar niemand schrijft over wat na de hypnose gebeurd, waardoor je goed afvalt..
   Kun jij mijn vraag daarin beantwoorden?

   Groeten
   Anki

   Beantwoorden
  • Hallo, ik ben vorig jaar ook bij Parola geweest, maar mijn onderbewustzijn laat zich niet beïnvloeden, ik ben in denken en doen niets veranderd, dus voor mij werkt het jammer genoeg niet. Ik heb ook niet 1 keer het idee gehad dat ik onder hypnose was hoor.

   Beantwoorden
   • Hypnose is een geweldige tool om af te kunnen gaan vallen. Het veranderd je associaties met eten. Daarnaast kan het zo zijn dat je idee van hypnose anders is als dat het werkelijk is….. Als je namelijk denkt helemaal weg te geraken zit je namelijk fout. Hypnose is een enorme focus…. juist op datgene de hypnotiseur je zegt (suggereert) als je daarin niet volgt en je eigen plan trekt zal het resultaat naar gelang zijn. Er worden al jaren hele goede resultaten geboekt met hypnose op vele verschillende vlakken. Ik zou gaan zoeken op “Echte Hypnose” want ook binnen hypnose zijn er verschillende manieren van werken. Zorg dat je bij een goede hypnotiseur terecht komt. Zoek naar ervaringen en andere zaken m.b.t. de hypnotiseur die je denkt te gaan bezoeken en op basis daarvan die hypnotiseur uitzoeken waarbij jij je goed voelt.
    Veel succes.

    Beantwoorden
 6. Hallo, morgen is mijn eerste afspraak. Ik ben zo benieuwd, ik ben nu een maand gestopt met roken en de kilo’s vliegen erbij. Sinds kinds af aan worstel ik met mijn gewicht, ik ben het zo beu om dag in dag uit te moeten denken aan eten. Hoe meer ik zeg dat ik ga diëten hoe meer mijn drang naar eten. Het lukte mij meerdere keren in het verleden om 14kg te verliezen maar na een jaar heb ik ze terug. Ik hou jullie op de hoogte !

  Beantwoorden
 7. Hallo iedereen,
  Ik heb onlangs een sessie hypnotherapie gedaan maar heb daar geen positieve resultaten mee behaald. Het ging ook over zelfbeeld etc. Maar ik blijf hunkeren naar suiker, koekjes, chocolademelk.
  Ik heb het 3 jaar geleden ook al gedaan en toen hielp het voor exact één maand. Ik ben echt radeloos. Ik hou niet van het lichaam dat ik nu heb maar ik ben al jaren bezig moet proberen af te vallen. Het enige resultaat is dat ik blijf bijkomen. Echt vréselijk.

  Beantwoorden
 8. Ik ben acht weken bij Hypnozorg in Almere geweest. Inmiddels ben ik 10 kg afgevallen. Mijn drang naar (over)eten is weg. Ik eet normale lekkere maaltijden zonder teveel te willen. Ik denk tussen de maaltijden door nauwelijks meer aan eten, Er kan lekkers in de kast liggen zonder dat ik de neiging heb om het op te eten. Ik heb eindelijk rust in mijn hoofd ipv de hele dag aan eten te denken.

  Beantwoorden
 9. Twee weken geleden hypnoslim gedaan. . Ik was sceptisch, maar ik heb alles al geprobeerd en afvallen lukt me gewoon niet. Helaas ook niet hiermee. 140 euro verspild. Daar had ik dus beter maar van uit eten kunnen gaan…:-/ pure onzin dus!

  Beantwoorden
 10. Mijn ervaring is dat hypnose kan helpen bij sommige mensen en bij anderen dan weer niet. Als je een normaal functionerend lichaam en metabolisme hebt en je overgewicht hebt doordat je teveel eet (grote porties) of veel snoept, dan kan hypnose een goede hulp zijn. Maar je kan niet verwachten dat na 1 sessie jouw probleem zomaar ineens opgelost geraakt. Herhaling is meestal nodig en op die manier haken veel mensen af omdat een hypnose sessie vaak duur is en als er geen opvolging gebeurt kan het soms gebeuren dat men geen resultaat heeft. Daarom leer ik mensen aan om in hypnose te gaan in mijn praktijk zodat ze nadien verder kosteloos de afslankhypnose thuis kunnen herhalen en toch kunnen afvallen.
  David Ost – Hypnosepraktijk Geraardsbergen

  Beantwoorden
 11. ben jaren bezig geweest met dieet en ben er uiteindelijk alleen maar zwaarder van geworden. Nu heb ik al 8 maanden een virtuele maagband en ben nu 15 kilo afgevallen. Ik was echt verslaafd aan snoepen zo erg dat ik me zelf ook betrapte
  dat ik stiekem aan het snoepen was en dat vond ik wel heel erg
  nu heb ik nergens meer last van en eet gezond en heb helemaal geen behoefte om te snoepen echt heel erg raar.
  ik geloofde er ook helemaal niet in maar ben nu wel op me streefgewicht en voel me echt geweldig.
  Ben hiervoor bij Hypnosepraktijk Rotterdam geweest.
  Ook kan je daar naar toe bellen ze helpen je daar zo goed heb nog steeds contact met hun en als ik vragen heb staan ze altijd voor me klaar

  groetjes Miranda

  Beantwoorden

Plaats een reactie